Kredittkort
Kredittkort

Trenger du kredittkort? Da vil du selvfølgelig finne det kortet som passer deg og din økonomi best, det er nemlig mange kroner å spare hvert år om velger riktig! Hvorfor? Gjennom disiplinert bruk kan en utnytte fordelene som de ulike kortselskapene gir, for eksempel cashback, kickback, rabatter, gratis reiseforsikring m.m., og på den måten er det mulig å legge av litt penger hver gang kredittkortet brukes! Som du kanskje skjønner, så kan det være smart å ha flere kredittkort i lommeboka, da kan du i hvert fall få mest mulig ut av fordelene!

De beste kredittkortene 2014

Det kan selvfølgelig diskuteres hvilke kredittkort som er best, men nedenfor finner du våre favoritter, og ved å følge lenkene kan du lese en omtale av de ulike kortene. Vi har lagt vekt på disiplinert bruk, det vil si at du kun foretar varekjøp og betaler ned hele kreditten ved forfall, da slipper du nemlig renter og gebyrer, mens du samtidig kan utnytte fordelene!

Rangering
Kredittkort
Eff. rente
Reiseforsikring
#1
365Privat MasterCard
25,21%
Nei
#2
re:member
25,40%
Ja
#3
Gebyrfri Visa
23,41%
Ja
#4
Santander Red
17,12%
Nei
#5
Norwegian-kortet
23,10%
Ja
#6
Flexi Visa
25,33%
Nei

I tabellen over er effektiv rente basert på kortselskapets vanligste utlånsrente, og dette gjelder ved utnyttelse av kreditt på kr 15 000 i 12 mnd., men vær klar over at renten settes etter en individuell kredittsjekk, så denne varierer fra kunde til kunde.