Kredittkort
Kredittkort

På våre sider presenteres Norges beste kredittkort. Utvalget er stort, og de forskjellige segmentene kan være forvirrende. Det viktigste som man må ta hensyn til, når man er på jekt etter et nytt og bedre kredittkort er hvilke behov man selv har. Mange av kortene gir fordeler til bestemte forbrukergrupper, og det er viktig at du setter deg inn i betingelsene til de enkelte selskapene før du tar steget og søker.

Kredittkort sparer deg utgifter

Bruker man kredittkort på en lur måte, kan man spare mange utgifter. Det gjelder i første omgang å finne et kort som passer til hvordan man lever, og til hvilke behov som skal oppfylles. Den som reiser mye vil kanskje ha et kort som gir gratis reiseforsikring, når kortet brukes til å betale for reisen. Den som kjører mye, vil helt sikkert ha et kort som gir rabatter på bensin. Selv om slike enkeltelementer begrenser utvalget noe, er det fortsatt flere kort å velge mellom.

Men det er viktig å handle ansvarlig

Når du først har et kredittkort er det viktig å bruke det på ansvarlig vis hvis målet er å spare penger. Det viktigste er det mest opplagte. Betal regningene i tide. Bruk den rentefrie perioden for det den er verdt, men husk å slette gjelden i tide, ellers taper du penger. Trenger du kontanter er det lurt å bruke bankkortet for å ta dem ut. Kredittkort egner seg dårligere til dette. Ofte så må man ut med gebyrer når man tar ut penger, og rentene begynner å løpe fra du har pengene. Er du smart og ansvarlig tjener du mye på å finne Norges beste kredittkort.