Kredittkort
Kredittkort

Det er ikke veldig kjent, men kredittkort gir ekstra trygghet for varehandel, både online, og i den fysiske verden. Denne ekstra tryggheten kommer ekstra godt med når det er snakk om netthandel. Her er selger ofte langt unna, og vanskelig å få tak på hvis noe skulle gå galt. Om varen ikke holder mål, om den ikke leveres, eller om selger skulle gå konkurs, er faren overhengende for at man ikke ser igjen sine penger. I alle fall om man har betalt med vanlig bankkort.

Kredittkort øker din sikkerhet

Er handelen gjennomført med kredittkort er det mulig å kreve pengene tilbake. Det er ikke tilbydere av betalingsnettverket, slik som VISA eller American Express som er ansvarlige for dette, men den lokale kortutstederen. Det vil si banken som gav deg kredittkortet. Den nøyaktige saksgangen varierer derfor fra kortutsteder. Tjenesten kalles Charge-Back og den gir deg muligheten til å klage når noen ikke holder det de lover. Det som kreves er at du tar kontakt med selger først. Dokumenter hva som skjer. Hjelper ikke selger legger du frem dokumentasjonen for kortutsteder.

Kredittkort har flere fordeler

Kredittkort har flere fordeler enn kun å øke sikkerhet for handelen. Bruker du kredittkort er du sikret store rabatter på kjøp som du foretar deg. Kort som re:member og mange andre av de beste kredittkort gir deg fordeler som rabatter og spesielle tilbud når du handler online. Ta en titt på våre presentasjoner for å bestemme hvilket kort som har en fordelspakke som passer best til deg.