Kredittkort
Kredittkort

Ved å utruste seg med flere kredittkort kan man spare veldig mye penger på de aller fleste av sine daglige innkjøp og handler. Om man bruker kredittkortene sine smart kan man spare store årlige beløp ved å betale storhandler med kort, slik som reiser, byggematerialer, møbler og lignende.

Forskjellige kredittkort ulike kampanjer

De forskjellige kredittkortene har ulike kampanjer og aktiviteter som er verdt å få med seg. Felles for de aller fleste  er at man kan opptjene bonus eller få prosenter av det man handler i forskjellige varegrupper som en rabatt på sin kredittkortkonto. Det vil si at dersom man for eksempel handler bensin med et Shell Mastercard, vil man få et bestemt antall øre i rabatt for hver liter man fyller. Du vil også få bonuspoeng når du handler på bensinstasjoner som du kan ta ut i kontanter, eller benytte til varekjøp eller til å bestille flybilletter. I kampanjeperioder har de forskjellige kredittkortselskapene høyere rabatter på enkelte varegrupper, og har man flere kort kan man virkelig spare mye penger.

Utnytt kredittkortenes kampanjer

Ved å følge med på nyhetsbrev og på din egen side hos de forskjellige kredittkortene dine, kan du utnytte kortenes kampanjer til din fordel. For eksempel har IKANO Visa forskjellige kampanjer hver måned, der du kan få store rabatter på alt fra kjøp av sportsutstyr til møbler og byggevarer. Ved å planlegge innkjøpene sine til å treffe på kampanjeperiodene til kredittkortselskapene og å ha flere ulike kort, vil du kunne spare veldig mye på å handle med dette. Derfor vil det alltid lønne seg å ha flere varianter i pengeboka som tilbyr rabatter og bonuser innenfor forskjellige kategorier, slik at du alltid kan spare penger på å handle med de. Husk bare at du må betale tilbake benyttet kreditt før rentene begynner å løpe.