Kredittkort
Kredittkort

Selv om vi har reiseforsikring, vil f.eks. et tyveri medføre ekstrakostnader når vi er på ferie. Vi må kanskje gå til innkjøp av en del klær, toalettartikler etc. Med et kredittkort fra f.eks. re:member, vil du kunne nyte godt av relativt lave renter sammenliknet med flere andre kort, samt kr 0 på de fleste vanlige gebyrer. Dette er et godt tilbud når du må ut med ekstrautgiftene lenge før du får tilbake på reiseforsikringen din. Kort fra de store operatørene som Visa og Mastercard er godt å ha med på reisen.

Reiseforsikring

Veldig mange kredittkort tilbyr reiseforsikring til rabatterte priser, men det betyr som regel at du må betale hele, eller en viss andel, av reisen med dette kortet. Hos f.eks. 365Privat, vil du få rabatter på både reiseforsikring, bilutleie og hos enkelte hoteller, så lenge reisen blir betalt med nettopp deres kort. Du kan altså oppnå gode fordeler med det riktige kortet for deg. Dette kortet gir i tillegg Cashback på flere typer varer, som sko, klær og på bensinstasjoner.

Når uhellet er ute

På reisefot kan vi bli utsatt for en lang rekke uhell og noen av de kan være selvforskyldte. Har vi selv vært uforsiktige og ikke tatt gode forhåndsregler, kan det hende vår reiseforsikring ikke dekker vårt tap eller våre utgifter. Har vi mistet, eller blitt frastjålet noe, trenger vi uansett penger der og da. Derfor er et kredittkort og god forsikring viktig på reisen. Mange kjøp med kort gir ekstra forbrukerbeskyttelse, dersom man er uheldig og blir utsatt for en eller annen form for svindel. Forhåpentligvis skjer ikke dette med deg på din reise, men du nyter ferien med en mye bedre magefølelse når du vet at vi er dekket hvis uhellet skulle være ute.