Kredittkort
Kredittkort

Med enkelte kredittkort som inkluderer et medlemskap, kan du benytte deg av meget gunstige ordninger og fordeler også når du er på reise i utlandet. Dette kan komme til nytte, spesielt når medlemskapet for eksempel er i en forening som NAF. Det er alltid slik at kort og medlemskap er nært tilknyttet en viss type livsstil og derfor bør du saumfare markedet for aktører som ligger tettest opptil dine egne behov og ønsker.

Gunstige fordeler

Et kredittkort som for eksempel NAF Xtra kan brukes på over 20 millioner steder rundt om kring i hele verden. Med dette kortet kan du spare gode penger på vedlikehold av bil samt på reiser. NAF Xtra opererer med to faste bonuskategorier. Du kan selv velge en av disse kategoriene og hoppe fra den ene til den andre etter eget forgodtbefinnende. Dette gjør du ved å benytte deg av deres hjemmesider, eller via en app for smarttelefoner. Det er ikke årsgebyr på dette kortet, varekjøp er gratis og du kan få opptil 45 dager med kreditt uten renter.

Lurt på reisefot

Som vi skjønner, er det ofte lurt å bruke et kredittkort som har en eller annen tilknytning til bil, reise og reiseforsikringer hvis man ofte er på reisefot. Dette være seg som fritidsaktivitet eller i jobbsammenheng. Spesielt på drivstoff kan man oppnå gode fordeler i denne forbindelse. Rabatt på drivstoff blir det fort penger av og disse rabattene gjelder hos enkelte kortselskap også på varer som handles i bensinstasjonen. Rabatten kan trekkes direkte ved betaling, eller du kan ha tilgang til såkalte Cashback-ordninger. Cashback betyr at et beløp, eller en prosentandel, trekkes fra på kortfakturaen og du betaler tilbake et lavere beløp enn det varen faktisk kostet.