Kredittkort
Kredittkort

Det kan være mange grunner til at vi ønsker oss en viss sum i kreditt. Bakgrunnen for at du vil søke om et kredittkort, behøver ikke være at du trenger penger. For mange holder det å vite at muligheten er der hvis noe skulle skje. Legger du, eller familien, ut på en lengre biltur er det godt å vite at en god sum penger vil være tilgjengelig hvis bilen skulle bryte sammen. Men det fins også andre grunner til å ha penger tilgjengelig.

Et fantastisk tilbud

Gode tilbud, opphørssalg, flyttesalg og alt mulig annet møter oss daglig. Her kan vi selvfølgelig gjøre gode kjøp, men det hender ofte vi kjøper ting vi egentlig ikke trenger, bare fordi det er salg. Nå og da kommer vi derimot over et helt fantastisk tilbud og da gjelder det å kunne handle raskt. Med et kredittkort i baklomma har vi kanskje muligheten til å slå til med det samme. Nå kan vi ha gjort et kupp som kanskje til og med langt overgår utgiftene til kreditten vår.

Vær beredt

Med vårt kredittkort får vi prosenter hos ulike leverandører og dette er prisavslag som denne leverandøren har regnet med. Ulike tilbud i butikker er også beregnet i forhold til butikkens profitthensyn, de går aldri i underskudd på sine varer. De virkelig gode tilbudene får vi derfor fra andre kilder. Gjennom venner, bekjente eller kollegaer blir vi tipset om det store kuppet. Onkelen til en kollega selger båten sin. Han orker ikke gå via annonser og meglere og slikt og prisen er virkelig god. Nå bør du ha pengene rede, for på slike tilbud er det mange om beinet. Den som har pengene klare kan også gjøre de beste forretningene.