Kredittkort
Kredittkort

Mange fra den eldre generasjonen er fortsatt skeptiske til netthandel. Samtidig har mange også et anspent forhold til kredittkort, som noe som er dyrt og unødvendig, og potensielt farlig for den private økonomien. Netthandel er likevel noe som definitivt kommer til å øke mer og mer i fremtiden, ettersom flere og flere nyttige sider ved internett utforskes.

Kredittkort gir ekstra sikkerhet for netthandel

Kredittkort vokser også inn i denne prosessen, og har begynt å bli en garantist for sikker netthandel, i et marked som er preget av tiltagende konkurranse om sikker pengeoverføring. Bruker du kredittkort på neste netthandel så er du sikret på flere vis. En side ved saken er at bruk av kort sikrer deg mot tap som følge av svindel. Forsikringer knyttet til kortet fjerner også faren for at bruker alene må dekke andre tap som oppstår. Handler du på sider som henvender seg til norske konsumenter, er du sikret gjennom ditt kredittkort. Det dekker deg hvis varer ikke skulle komme frem, eller hvis varen ikke holder mål.

Der er dessverre ingen total garanti

Om du handler på sider som ikke henvender seg til det norske markedet, dekker ikke nødvendigvis forsikringen deg, noe som er beklagelig. Derfor kan det øke sikkerheten å sjekke dette før du begynner å handle hos ett nytt nettsted. De forskjellige kredittkort som vi har testet har alle forskjellige betingelser for hva som er forsikret, og det kan være lurt å få oversikt over detaljene før du velger et kort som du vil bruke til netthandel. Ikke se kun på rabattene kortet gir når du handler på nett, men ta også en titt på forsikringsbetingelsene.