Kredittkort
Kredittkort

En av de viktigste tingene med kredittkort er at de skal være så billige som mulig. De skal ikke, og trenger ikke å være en ekstra utgiftspost. Mange kredittkort kan virke rimelige, men de medfører seg skjulte kostnader. Årsavgift, eller gebyrer på forskjellige bruksformer er ikke uvanlige. Likevel er det ikke umulig å finne mange kredittkort som både gir deg tilgang på rause fordelsprogrammer, samtidig som de er gratis, eller nesten gratis å bruke til hva det skulle være.

VIP Credit Card er et kredittkort som er gratis.

VIP Credit Card er et kort fra den danske yA Bank som er gratis i bruk. Kortet gir brukeren tilgang på et eksklusivt fordelsprogram, som har mange rabatter. Fordelsprogrammet inkluderer mange forskjellige bransjer og butikker. Rabattene varierer i størrelse, men de ligger mellom 10% til 50%. Teller man med gratis inngang på fancy fester kan man faktisk si at der er noen rabatter på 100%. Nye kunder får en velkomstpakke som er verdt rundt kr 1 300.

Det samme gjelder for mange andre kredittkort

På vår side finner du mange andre kort som er like gunstige. Hvis du kun bruker kortet til å handle har du ingen utgifter med det så lenge du betaler i tide. Den rentefrie perioden varer nemlig i hele femti dager. Detter betyr at du har mer enn nok tid til å vente på neste lønning for du må dekke regningen. Det eneste som koster er hvis du bruker kredittkort til å ta ut penger i minibanken. Her er det vanlig at renta begynner å gå fra første sekund.