Kredittkort
Kredittkort

Når du velger kredittkort, bør du velge et kort som passer for deg og ditt forbruk. Ved å velge kredittkort som gir deg rabatter og bonuser kan du spare veldig store beløp på dine varekjøp gjennom et år. Les hvordan du kan utnytte systemet til din fordel og få penger tilbake på konto.

Spar penger på kredittkort

De fleste kredittkort kommer med en eller annen form for bonusordning. Denne bonusordningen gir deg ofte rabatter på varekjøp innenfor en rekke varegrupper, slik som for eksempel flyreiser, møbler, drivstoff og dagligvarer. Dersom du reiser mye og bestiller dine flyreiser med Norwegian-kortet kan du få opptil 20% i bonus, avhengig av billettype. Denne bonusen innbetales som Cashpoints, som du kan benytte til å trekke fra prisen på neste flyreise, eller spare opp til gratis reiser. Dette er bare et av mange eksempler på hvordan du faktisk kan spare penger på å bruke kredittkort.

Smart bruk av kredittkort

Ved å utnytte rabattene og bonusene i kredittkortene kan du spare veldig mye penger over et år. Forutsetningen er at du betaler inn på kortet før det påløper renter og gebyrer, og at du benytter ulike kort til ulike varekjøp. Noen korttilbydere gir best rabatt på flyreiser, andre gir bedre rabatt på møbler og interiør. Ved å fordele kortene slik at du bruker dem når du ellers ville brukt et vanlig bankkort kan du spare titusenvis av kroner hvert eneste år, kun ved å bytte ut bankkortet ditt med et kredittkort. De forskjellige kredittselskapene har også ofte kampanjer som varer over flere uker eller måneder, med store rabatter på utvalgte varegrupper. Her lønner det seg å følge med slik at du alltid får maksimal rabatt ved smart bruk av kredittkort.