Kredittkort
Kredittkort

yA Bank har en samling av gode kredittkort. Noen av de beste kredittkortene fra dette selskapet er VIP Credit Card, og yA Kredittkort. Begge her en rimelig rente på 22,90%, kombinert med en rentefri periode på 50 dager for alle kjøp som gjennomføres med kortene. Samtidig er kortene også helt gebyrfrie, så lenge man betaler regningene med E-Faktura.

Kredittkort som en nødløsning?

Ser man bort fra Cash-Back og frynsegoder som følger med både på yA Kredittkort, og med VIP Credit Card, står man også igjen med et kort som egner seg fremragende for å has i bakhånd. Skulle man havne i en situasjon hvor man trenger noen nød-kontanter, er disse kortene ideelle, siden de er gebyrfrie. Både i utlandet i Norge, kan kortene brukes til å ta ut kontanter, uten gebyrer, annet enn at man betaler omkostningene for veksling hvis man tar ut annen valuta.

Les: Slik får du deg et gebyrfritt kredittkort.

De andre fordelene er heller ikke til å fnyse av

VIP Credit Card har også en spennende liste av bonuser å by på. Når man først signerer får man en velkomstpakke til en verdi av kr 1 300. Hver måned veksler nye tilbud til kortinnehaveren. Det være seg rabatter hos restauranter, eller invitasjoner til populære utesteder.

yA Kredittkort er derimot alternativet for den som trenger andre ting, også her er man med på et velfungerende Cash-Back program som gjør at man kan spare en del. Kortet har også en inkludert reiseforsikring som griper, hvis man kjøper mer enn halvparten av en reise med kortet. I tillegg kommer det også her nye tilbud hver måned.

Hva er cashback?