yA kredittkort
yA kredittkort

yA Bank sitt kredittkort er et av de mest populære i landet. Konkurransen mellom kredittselskapene gjør at de stadig utvider fordelsprogrammene siden, gjør bruken mer gunstig og kutter i de økonomiske faktorene. På alle disse feltene er kortet fra yA Bank et av de desidert mest oppdaterte og konkurransedyktige.

Fordeler med kredittkort fra yA Bank

Fordelsprogrammet i yA Kredittkort er spekket med godbiter innen de fleste kategorier. Hver måned velger du selv hva du vil ha rabatt på, og avtalene er som regel ganske lukrative. Denne fleksibiliteten gjør at du for eksempel kan gå for rabatter forbundet med reiser i feriemåneden, mens du tar rabatt på dagligvarer og netthandel alle månedene der du har dagligdagse utgifter og behov. yA Bank er også flinke til å hente inn spesielle rabatter som er tilknyttet visse perioder. Derfor får du ofte rabatt på valutahandel nettopp i feriemånedene, mens det før jul gjerne dukker opp rabatter på populære julegaver og lignende.

I tillegg har dette kredittkortet innbakt reiseforsikring, avbestillingsforsikring og, som et av få kredittkort på markedet, innbakt gjeldsulykkesforsikring.

Renter og gebyrer

yA Kredittkort er et av de kortene som er 100% gebyrfri, selv ved uttak av kontanter i utlandet. Kredittrammen er mer enn høy nok for de fleste, og er på kr 100 000. Som alle andre kredittkort får du rentefritak, og her er det i det øvre sjiktet med sine 50 dager.

For å få yA Kredittkort kan du søke enkelt online. Kravene til den som søker er at du er fylt 20 år, tjener minst kr 200 000 per år og ikke har pådratt deg betalingsanmerkninger. Kredittgrensen kan bli justert ut i fra en vurdering av din økonomi. For eksempel er det ikke uvanlig at denne settes ned noe, dersom banken synes inntektene er noe lave. Men, er du en pålitelig betaler, kan du senere søke om å få kredittgrensen oppjustert.