Santander Red
Santander Red

Enkle regnestykker vil fort vise at kredittkort kan være dyre på grunn av rentenivåene. Heldigvis har enkelte banker sett behovet for kort med lav rente, men som samtidig kan gi deg andre fordeler. Santander Consumer Bank har her et kort vi vil påstå er et av de beste på lav rente.

Betingelsene for Santander Red

Lav rente og få gebyrer er mulig i et og samme kredittkort. Det har Santander klart med sitt kort Santander Red. De eneste gebyrene du vil støte på er for kontantuttak. Det vil koste deg kr 30 pluss 1% av uttakssummen i Norge, og kr 30 pluss 1,75% i utlandet. Ellers koster ikke bruke av kortet deg noe som helst. Øvre kredittgrense er kr 100 000, og den lave rentesatsen er ikke mer enn 17,12%. Skulle du dermed ikke klare å betale tilbake all kreditt innen de 50 rentefrie dagene, er ikke rentesatsen avskrekkende. En ting kan være greit å vite angående kredittgrensen. Anser ikke Santander at du fyller betingelsene for årsinntekt kan den bli satt lavere, men med mulighet for økning over tid.

Fordeler ved Santander Red

Her er det mulighet til å spare flere tusen på et år, om du benytter kredittkort som betalingsmiddel. Du kan overnatte på Comfort Hotels i hele Skandinavia til rabatert pris, 10% avslag pr overnatting. I tillegg kan du handle elektriske artikler, klør, sko og andre ting rimeligere enn normalt gjennom fordelsprogrammet KickBack. Det betyr at du får avslag på varer, men avslaget trekkes ikke direkte ved betaling. Disse pengene får du tilbake fra Santander Consumer Bank en gang hver måned. Du vil til enhver tid finne en god oversikt, på bankens hjemmeside, over alle steder du kan oppnå rabatter. Se alle anbefalte kredittkort her og les omtaler.