Kredittkort
Kredittkort

Gebyr ved bruk av kredittkort kan være en stor ekstrakostnad når man for eksempel bruker kredittkort til å ta ut penger i minibank eller til varekjøp i utlandet. Likevel er kredittkort det sikreste kortet å benytte i slike tilfeller, og da er det viktig å holde ekstrakostnadene som kommer av gebyrer nede. Heldigvis finnes det flere kredittkort som lar deg handle og ta ut penger helt gebyrfritt.

Kredittkort med gebyrfritt uttak

Kontantuttak hjemme og i utlandet kan fort bli dyrt, både med vanlige kort og kredittkort. Dette er fordi det koster banken din penger når du tar ut penger fra en konkurrerende banks minibank. Denne kostnaden er det ikke mange banker som ønsker å ta selv, og legger dermed regningen på deg. Spesielt høyt kan dette gebyret bli i utlandet, med både valutagebyr og uttaksgebyr. I slike tilfeller vil det lønne seg å ha et kredittkort som tilbyr gebyrfritt kontantuttak både hjemme og utenlands og gebyrfritt varekjøp. Det er flere kredittkortselskap som tilbyr dette, så det er viktig å se på de ulike kriteriene og fordelene ved kortene for å finne det som er riktig for deg.

Gebyrfritt med Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa fra Santander Consumer Bank er et av kredittkortene som tilbyr gebyrfrie uttak både innenlands og utenlands. På toppen av dette får du også gebyrfrie varekjøp når du bruker dette kredittkortet. For deg som er glad i å reise, vil det være en stor bonus at reiseforsikring er inkludert når du handler minst 50% av reisen din med kredittkortet. Som om dette ikke er nok, får du også en rekke fordeler ved å bruke Gebyrfri Visa, der du kan nyte av rabatter på et utvalg restauranter og få penger tilbake når du foretar varekjøp på utvalgte butikker. Husk at renter begynner å løpe øyeblikkelig når du bruker ditt kredittkort til kontantuttak, så det lønner seg å betale tilbake til kredittkortkontoen så snart som mulig for å få best effekt av gebyrfritt uttak.