Norwegian-kortet
Norwegian-kortet

Nordmenn reiser mye, både i forbindelse med jobb og fritid. På reise vil det være smart å bruke kort i forbindelse med betaling, slik at en sikrer seg mot svindel. Har man da et ønske om å kunne få enkelte fordeler, samtidig som en har et godt kredittkort, er kort fra Bank Norwegian et godt valg.

Kort fra Bank Norwegian

Kredittkort fra Bank Norwegian er blitt populært blant de som reiser en del. Dette er ingen overraskelse, da kortet er spesialsydd for de reiseglade. Her er det gode fordeler angående reiser, samt at en har tilgang til ekstra kontanter. Maksimal kredittgrense oppad er kr 100 000, og antall dager med rentefritak er 45 dager. Ser en på gjennomsnittlig effektiv rente er den på 23,10% for benyttet kreditt, om du ikke betaler innen den rentefrie perioden. Kortet er i utgangspunktet gebyrfritt, men vil koste deg litt ekstra ved uttak av kontanter i utlandet. 1,75% rente i valutapåslag. Det spesielle med dette kortet er at uttak i Norge koster deg kr 39, mens i utlandet koster det kr 0.

Fordeler med kredittkort fra Norwegian

Bank Norwegian har her kommet med et kort som er spesialtilpasset reisevirksomhet, og det ser en også utfra fordelene ved å benytte kortet. Her er gode rabattordninger om du benytter kortet som betalingsmiddel, i form av CashPoints. CashPoint samler du hver gang i form av prosenter av kjøpesummen. Betaler du varer med Norwegians kredittkort får du 1% på alle varekjøp, mens å betale flyreiser hos Norwegian gir deg mellom 5% og 20% avhengig av billettype. Dette kortet kommer selvfølgelig med gratis reise – og avbestillingsforsikring. CashPoints som samles opp kan benyttes til å betale helt eller delvis for reiser hos Norwegian.