Kredittkort
Kredittkort

Det finnes svært mange kredittkort på det norske markedet, og selv om man kanskje skulle tro at forskjellene på de ulike kortene ikke var så store, så er det langt fra sannheten. For faktum er at man er nødt til å sammenligne de ulike kredittkortene for å finne ut hvilket som er det beste – og hvilket som passer til deg.

Hva skal man se etter?

Når man sammenligner kredittkort, så må man vite hva man skal se etter. Og da må man først vite hva man skal bruke kortet til. De fleste kort på markedet har en betalingsutsettelse der man ikke betaler renter på nesten to måneder, og hvis man uansett skal betale tilbake før denne fristen, så er ikke renten så nøye. Renten er derimot avgjørende for deg som skal betale ned kreditten over flere måneder. Og om kredittkortet har et omfattende bonusprogram som du heller ikke skal benytte deg av – hvorfor ikke heller sammenligne kortet med et annet kredittkort som passer bedre for deg?

Finnes ikke noe «perfekt» kort

Dessuten kan det lønne seg å søke om flere kredittkort. Dette fordi at det ikke finnes noe perfekt kredittkort på markedet som gir deg det beste fra alle verdener. Hvis du vil ha et kort som har både lav rente og en solid drivstoffbonus, så er du nødt til å søke om flere kort. Slik er det dessverre bare, men det er nødvendigvis ikke noen ulempe uansett.