re:member
re:member

Med et bra kredittkort får du et forhåndsgodkjent lån, tilgjengelig når du trenger det. Det er helt gratis og du betaler kun når du bruker kortet. re:member kortet gir sine brukere hele 52 dagers rentefri kreditt. Dette betyr effektivt at du har et gratis lån i denne perioden. Når regningen kommer, kan du velge å betale bare minimum summen, eller hele summen. Du står helt fritt til å dele opp nedbetalingen akkurat slik du ønsker. Rentene begynner å løpe på den resterende summen, men med re:member kortet får du et av markedets beste renter. Maksimal kredittgrense på dette kortet er kr 150 000, noe som dekker de fleste behov.

Enda flere fordeler

Med re:member kortet får du og tilgang til en rekke gode fordelsprogrammer. Dette gir deg opptil 25% rabatt i over 200 nettbutikker. Dette er nettbutikker som selger alt fra klær til verktøy. Så uansett hva du er interessert i, er det sannsynlig at du vil finne en butikk som gir deg fordelere når du betaler med re:member kortet. Selvsagt har også dette kredittkortet en god og ikke minst, inkludert reiseforsikring. Det eneste du må gjøre er å bruke kortet for å betale minimum halvparten av reiseutgiftene. Det er ingen avgifter når du bruker kortet, og du har alltid penger tilgjengelig.

Del opp betalingen

Med re:member kredittkortet kan du dele opp betalingen slik du selv ønsker. Enten du ønsker å betale alt, eller bare minimum summen eller en annen summen, står du fritt til å gjøre dette. Du behøver ikke å gjøre avtaler med banken eller be om betalingsutsettelse. Alt du må gjøre er å skrive inn den summen du vil betale, minimumssummen eller mer, og det er alt.