Kredittkort
Kredittkort

Skal du skaffe deg ditt første kredittkort, eller lurer du bare på om det finnes noen bedre alternativer der ute til det kredittkortet du har i dag? I så fall har du kommet til riktig sted – for på våre nettsider kan du sammenligne flere titalls forskjellige tilbydere, og se hvem som tilbyr de aller beste kredittkortene.

Slik finner du beste kredittkort

Gjennom vår samling av norske kredittkort kan du enkelt sammenligne hvert enkelt kort, og se hvilke kort som er billigste og mest anbefalt. Ved å klikke deg inn på det enkelte kredittkortet kan du også lese mer informasjon om både kortet og tilbyderen, slik at du kan få med deg alle fordelene (og ulempene).

Deretter kan du enkelt søke om det kredittkortet du ønsker deg ved å følge henvisningene. Det koster ikke noe å benytte tjenesten vår, og vi har simpelthen et ønske om at nordmenn skal kunne finne beste kredittkort uten mye om og men.

Beste kredittkort for deg

Det du bør tenke på underveis i prosessen, er at du selv må finne ut hva som er det beste kredittkortet for deg. Dette fordi at ulike kredittkort har forskjellige fordeler, og du må følgelig velge det kortet som passer med ditt bruksmønster. Skal du for eksempel bruke kredittkortet ofte, så vil det lønne seg å velge et kort med cashback og bonuser.