Ikano Visa
Ikano Visa

Med store mengder forskjellige kredittkort å velge mellom kan det noen ganger være vanskelig å vite hvilket som passer best. De forskjellige kortene tilbyr forskjellige fordeler, og dermed er det ofte en individuell vurdering som må gjøres. Sjekk her hvilket kort som passer best for deg. Siden kortet først kom på markedet har Ikano Visa tatt steget til å bli et populært alternativ blant norske kunder. Dette er ikke vanskelig å forstå når man kan få hele 2% avslag ved kjøp av drivstoff hos Shell, og 1% avslag i utvalgte dagligvareforretninger. Dette blir det fort mye penger av dersom man handler mye.

Varierte fordeler med kredittkortet

Ikano Visa er også et kredittkort med andre fordeler, og én av disse er den månedlige kategorirabatten. Selskapet velger hver måned en egen kategori hvor kunden kan få inntil 10% av kjøpesummen refundert såfremt kjøpet faller inn under kravene. Et eksempel på dette er “husartikler”, hvor du kan få 10% avslag på alle vaskemidler den spesielle måneden. For å holde seg oppdatert på dette må du følge med på selskapets informasjonssider, og kategoriene endrer seg kontinuerlig hver måned.

Andre unike fordeler med kredittkortet

Med Ikano Visa har du også en relativt unik mulighet til å utsette betalingen til den tid du selv ønsker. For inntil 9 måneder av gangen kan du velge å utsette betalingen, i bytte mot et lavt gebyr. Dette passer godt for de som til tider befinner seg i en skvis med lite penger. I tillegg har du også andre fordeler, som en egen kategorirabatt hvor selskapet i skrivende stund tilbyr opptil 25% rabatt. Dette gir deg mulighet til å kjøpe visse varer med en betydelig rabatt, og kan ha stor innvirkning på et husholdningsbudsjett. Les vår omtale av andre fordeler med kredittkortet her.