Kredittkort
Kredittkort

Det har blitt populært å samle bonuspoeng. Dette har en helt klar sammenheng med at folk har blitt mer og mer glad i å reise. I dag finnes det flere ulike kredittkort, der du kan tjene bonuspoeng til din neste ferie eller få deg rabatt på flybilletten. Vi har sett på et av de mer populære kortene og et av de mer eksklusive.

Flexi Visa

Flexi Visa er et kredittkort fra Santander Bank. Her får du en rekke ulike fordeler og en av dem er at du selv kan velge hvor du skal få bonus fra. Du får 4% i bonus på alt du handler innen bestemte kategorier. Og er du interessert i bonus i forbindelsen med dine reiser, så er en av kategoriene flyreiser. Ved alle flyreiser du bestiller, får du 4% i bonus. Du får bonusen tilbakebetalt direkte til kontoen din og kan bruke denne bonusen til andre innkjøp.

Diners Club

Diners Club kredittkortet er et av de mer eksklusive i Norge. Det er et kort uten en reel kredittgrense og dermed velegnet for dem som reiser mye. Men, når en kombinerer kortet med SAS Eurobonus så opptjener du også ekstrapoeng til din Eurobonus konto. Dette skjer når du bruker kortet i hverdagen. Uansett om du handler mat på butikken, klær eller ting til hjemmet, så får du 15 ekstrapoeng for hver kr 100 du bruker på kortet. Det kan fort bli til en del poeng i løpet av et år. Ulempen er at du må betale et årsgebyr på kr 700 og en relativ høy rente, om du betaler fakturaen for sent.