Kredittkort
Kredittkort

Flere av de beste kredittkort markedsfører seg med at de kan sikre deg gode bonuser på bensin og annet drivstoff. Vi har sett nærmere på de tre beste bensinkortene for 2016, og gir deg en oversiktlig sammenlikning av Flexi Visa, Shell MasterCard, og 365Privat MasterCard.

Beste kredittkort for billig bensin 2016?

Det beste kredittkort for billigere bensin er uten tvil 365Privat, som med sin avtale med Esso sikrer sine kunder en rabatt som ligger på rundt 80 øre per liter, eller over 5%. Rabatten formuleres som 30 øre + 3,65%. Hos alle andre stasjoner får man kun 3,65% men det er heller ikke dårlig.

Den nærmeste konkurrenten er Flexi Visa fra Santander. Kortet gir deg muligheten til å velge i hvilken bransje du ønsker en rabatt på 4%, mens det gir en Cashback på 1% i alle andre bransjer.

Dette er fordelene med cashback da du handler med kredittkort.

Den eneste haken med disse to kortene er at man maksimalt kan få tilbakebetalt kr 2 000 per år. Dette er ikke nødvendigvis et problem, men det betyr at bonusen kun gjelder til du har brukt rundt kr 50 000, eller har kjørt rundt 40 000 kilometer. For den jevne pendleren er ikke dette et problem, men for den som kjører mer enn 200 km hver arbeidsdag, kan det være lurt å tenke på to forskjellige kredittkort.

Shell MasterCard

Kredittkort fra Shell MasterCard er ikke de beste kortene på bensin. Kortet er integrert med Trumf-Bonus systemet, som gir en rabatt på 40 øre per liter hos Shell. Eller gir kortet kun uttellinger hos de butikker som er del av Trumf-systemet. Hvis man vanligvis tanker hos en Shell-stasjon er kortet likevel ikke å forakte. Man kan spare noen tusen i løpet av året.