Kredittkort
Kredittkort

Renter koster på et kredittkort, men det kan også gebyrene gjøre over tid. Derfor er det viktig å se på disse to tingene samlet. I tillegg bør en sjekke fordelspakkene, da de kan en god del. Her er to gebyrfrie kort med noe forskjellige fordelspakker.

Credits Visa

Et gebyrfritt kredittkort fra BB Finans, og med en rente som er levelig med. Benyttet kreditt får en effektiv rente på 21,85%, men du har hele 5o dager på deg som er rentefrie. Det er smart å betale innen tidsfristen. Kortet er tilknyttet VISA og en del av VISA’s fordelsprogrammer. Det er altså ingen egne fordelsprogrammer kun for dette kortet. Det spesielle med dette kortet er forsikringene. Gratis reiseforsikring har mange, også dette kortet, men her er det også en identitetstyveriforsikring. Den inkluderer bl.a. juridisk bistand opptil kr 155 000 om noe slikt skulle skje. Et godt hverdagskort.

VIP Credit Card

Her er et kredittkort for folk som er mye på farten, og som vil ha tilgang til mye forskjellig innen bl.a. livsstilprodukter. Fordelspakken er virkelig omfattende, og her er rabatter på alt fra treningssentre til gourmetmiddager. I tillegg finner man også de vanlige fordelspakkene som netthandel og gratis reiseforsikring. Kortet tilbys av yA Bank, men er uavhengig av kundeforhold. Taket på kreditten er kr 100 000, med en rente på 22,90%. Betaler du innen de 50 rentefrie dagene har det ikke påløpt renter. I tillegg er jo kortet gebyrfritt. Dette er altså også et «gratis» kort om du benytter det riktig. Nevnte vi velkomstgaven til en verdi av kr 1 300? Den får du ved første gangs bruk av kreditten.